دریچـ ـهـ انتـ ــظار

مطالب روز سیاسی، فرهنگی، مذهبی و هنری

دریچـ ـهـ انتـ ــظار

مطالب روز سیاسی، فرهنگی، مذهبی و هنری

دریچـ ـهـ انتـ ــظار

در طبیعتــــــ رازی نهفته استــــــ؛
راز شکوفاییـــــــ،
بهاری دیگــــــــر،
راز سبز انتظــــــار...
شاعر: امین کوهـــــرو(نیما.آ)
____________________________
چشمها را بر دریچه ی انتظار پلک نمی زنم.
اشکها در بستر گونه ها سرود دلتنگی سر می دهند.
آن سوی وسعت بارانی دل آفتاب یاد تو جاریست.
ساحل ماسه ای دستانم هنوز از عشق تو نمناک است.
نیلوفران خیس از شرم نگاه شعر شادی زمزمه می کنند.
نبض زمان نفس نفس میزند از حسرت دیدارت .
آغوش سرد دشت روزهاست گرمی عشق تو را منتظر است.
بیا که غروب دیگر از غربتش به تنگ آمده است.
بیا دیگر…
اللهم عجل لولیک الفرج...
___________________________
ای رزمنده ای که در فضای سایبری می جنگی؛
برای فشردن کلید های کامپیوتر، وضو بگیر
و با نیت قربة الی الله قلم بزن
بدانکه تو مصداق «و ما رمیت اذ رمیت...» هستی
تو در شب های تاریک جبهه سایبری،
از میدان مین گناه عبور میکنی...
مراقب باش!
به اهل بیت و شهدا تمسک کن!
بصیرتت را بالا ببر که ترکش نخوری!
رابطه خودت را با خدا زیاد کن...
با اهل بیت یکی شو...
و در این راه گوش بفرمان ایشان و مخصوصا رهبرت باش...
وقتی با وضـو پشت کیبورد بنشینی، و بسم الله بگویی
دستانت دیگر در اختیـار خودت نیست ...
می شود وسیله ای برای نوشتن حرف حقی که باید گفته شود
دیگر از گناه فاصله میگیری ، بوی نامحرم را نمیشنوی !
این وضو قدرتی به قلمت می دهد که قلب را سوراخ کند
و به عمقش برود و به دل برسد
جایی که فقط با حرف حق است که می لرزد ...
چهار ستون دل که لرزید ، حرف حق کارش را کرده ...
حالا دیگر نوبتِ دل است که وضو بگیرد ...
بسم الله بگوید و پشت کیبورد بنشیند
و دوباره مُوس را تکان دهد...

پیام های کوتاه
پیوندها
آخرین نظرات

من شارلی نیستم...

افسر ولایی مهدی(عج) | شنبه, ۲۷ دی ۱۳۹۳، ۰۲:۰۳ ب.ظ

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا،
شماره تازه نشریه فکاهی "شارلی ابدو" که هفته پیش شاهد کشتار کاریکاتوریست‌هایش به دست سه فرد مسلح بود با کاریکاتور تازه‌ای از پیامبر گرامی اسلام(ص) در روی جلد منتشر شده است.

در صفحه نخست این نشریه کاریکاتوری از پیامبر(ص) طراحی شده که نوشته‌ای با عنوان «من شارلی هستم» در دست دارد.«ژرارد بیارد» سردبیر این نشریه به خبرنگاران گفت: خوشحالیم که مجله درآمده و خوشحالیم که توانسته‌ایم چنین کنیم، و به این هدف برسیم. سخت بود.
چیدن صفحه اول مشکل بود چون باید چیز تازه‌ای را بیان می‌کرد، حوادثی که پشت سر گذاشته‌ایم را منعکس می‌کرد.
تیراژ این شماره مجله سه میلیون است درحالی که معمولا در ۶۰ هزار نسخه چاپ می‌شود.واشنگتن پست، فرانکفور‌تر آلگماینه، ‌ کوریرا دلا سرا و گاردین از روزنامه‌های معروف جهان هستند که این کاریکاتور را چاپ می‌کنند.نسخه جدید شارلی ابدو در شش زبان - از جمله انگلیسی، عربی و ترکی - منتشر می‌شود.تصمیم شارلی ابدو برای انتشار کاریکاتور دیگری از پیامبر(ص) خشم مسلمانان را درپی داشته است.شورای مسلمانان فرانسه از مسلمانان خواست تا آرامش خود را حفظ کرده و از نشان دادن واکنش‌های احساسی بپرهیزند.«عبدالله ذکری» رئیس مرکز رصد اقدامات اسلام هراسانه در شورای مسلمانان فرانسه با محکوم کردن این کاریکاتور، اعلام کرد: انتشار این کاریکاتور سبب برانگیختن احساسات مسلمانان می‌شود.دفتر شوقی علام مفتی اعظم مصر که یکی از بانفوذ‌ترین روحانیون مسلمان در مصر به شمار می‌رود در بیانیه‌ای اعلام کرد این یک اقدام‌نژاد پرستانه است که باعث نفرت و خشم مسلمانان در سراسر جهان خواهد شد.در بیانیه مفتی اعظم مصر همچنین آمده است چنین اقدامی باعث به راه افتادن موج جدیدی از نفرت در فرانسه و به طور کلی در جامعه غربی خواهد شد و این کار هفته نامه فرانسوی شارلی ابدو با اصل همزیستی مسالمت آمیز یا گفتگوی بین تمدن‌ها سازگار نیست.علام در بیانیه خود اعلام کرد این یک اقدام تحریک آمیز غیر قابل توجیه علیه احساسات مسلمانان در سراسر جهان است.روز چهارشنبه گذشته سه فرد مسلح از جمله دو برادر فرانسوی الجزایری تبار به نامهای شریف و سعید کوآشی، به دفتر نشریه فکاهی شارلی ابدو در پاریس حمله کرده و ۱۲ نفر از جمله دو پلیس و چهار کاریکاتوریست را کشته و متواری شدند.
این دو برادر صبح جمعه در درگیری در محل اختفای خود توسط نیروهای ویژه کشته شدند.

________________________________________________________________________________

پ ن:

همیشه یک زمان‌هایی، جاهایی، ناخودآگاه خود را کاتولیک‌تر از پاپ می‌بینیم. گاهی حس انسان دوستیمان که حتما واقعی است، با پز روشنفکریمان قاطی می‌شود و می‌رویم روبروی سفارت فرانسه، برای همدردی با کشته شدگان حوادث اخیر پاریس؛ شمع روشن می‌کنیم؛ زیر سرما. تا حس انسان دوستیمان را برای کشتن ۱۲ نفر نشان مسئولان سفارت فرانسه بدهیم.

فردای آن شب، در روزنامه‌هایمان هم برای همدردی با آنان تیتر می‌زنیم. «ما هم شارلی هستیم».‌‌ همان شبی که شارلی نشیان اعلام می‌کنند که فردا در نشریه‌شان، می‌خواهند پیامبر مسلمانان را به استهزا بگیرند.

برای قربانیان یک ترور شمع روشن می‌کنیم و تیتر می‌زنیم و... برای اینکه بگوییم مسلمانیم و پیرو رحمت للعالمینیم. حس انسان دوستی ما خوب است و محترم؛ اما امان از پز روشنفکریمان... امان از این پز روشنفکریمان که پز نتانیاهو را که دست در دست اولاند پیاده روی ضد ترور می‌رود را باور می‌کنیم و صحنه آرایی‌ها پیش و پس آن را فراموش می‌کنیم.

خود افراط می‌آفرینند، خود سلاح به دست افراط می‌دهند و خود می‌کشند تا سر آخر پنجه به روی آفتاب رحمت العالمین بکشند و ما خود در برابر این صحنه آرایی‌ها با گفتن «ما هم شارلی هستیم» دستانمان را بالا می‌بریم و چشمان خود را می‌بندیم بر روی فردای آن نشریه!

فردایی که هنگامه ضربه اصلی فرا می‌رسد و مایی که پیش‌تر گفته بودیم «ما نیز شارلی هستیم»، هیچ کار نمی‌توانیم بکنیم. حس انسان دوستی خوب است، اما امان از این پز روشنفکری...

این روز‌ها در سوریه، سرمای شب، استخوان سوز است. سرمای این روز‌ها و شب‌های شهرهای سوریه، اما گویی حواس‌های ما را منجمد کرده است. قلب‌های یخ زده بچه مسلمان‌های سوری و عراقی را حتی به اندازه شمعی که برای فرانسوی‌ها هم روشن کردیم، گرما نمی‌بخشیم که گویی آنان از دیار فراموش شدگان این کره خاکی‌اند.

ظریفی چه خوش نوشته بود که «تصاویر این روزهای فرانسه تکان دهنده است. وحدت فرانسویان و برخی از ملل دیگر به بهانه کشته شدن هفده نفر... و ما در اینجا در جهان اسلام سالهاست که داریم قربانی می‌دهیم و ککمان هم نمی‌گزد! چند ماه است که داعش در عراق و سوریه دارد سر می‌برد، تجاوز می‌کند و ویران می‌کند و ما در خوابیم»!

برای یک بار هم شده این پز لعنتی روشنفکری را بریزیم دور! بلند داد بزنیم که ما شارلی نیستیم... ما محمدی هستیم...

ما محمدی هستیم... که جوان عزیز خود را رو در روی جریان ترور و تکفیر قرار می‌دهیم و در‌‌ همان روز‌ها جنازه او را بر دستان خودخود تشییع می‌کنیم.

ما محمدی هستیم که در مقابل ترور و تکفیر جان عزیز‌ترین جوانان خود را فدا می‌کنیم. ما محمدی‌ها حالا حالا‌ها صدایمان در مقابل جریان تکفیر داعشی و شارلی فرانسوی، بلند و بلند‌تر است.

آنکه به اسم دین تکفیر می‌کند و آنکه به اسم آزادی کفر گویی، هر دو، دو سر یک طیف‌اند و دستانشان در دست هم است. شارلی نویسان با توهین و کفر گویی، تکفیر و افراط می‌آفریند و به سرزمین‌های مسلمانان روانه‌شان می‌کنند و فردای روز به‌‌ همان بهانه اسلام را و رحمت العالمین را هدف قرار می‌دهند.

این روز‌ها در سوریه، سرمای شب، استخوان سوز است. سرمای این روز‌ها و شب‌های شهرهای سوریه، اما گویی حواس‌های ما را منجمد کرده است. قلب‌های یخ زده بچه مسلمان‌های سوری و عراقی را حتی به اندازه شمعی که برای فرانسوی‌ها هم روشن کردیم، گرما نمی‌بخشیم که گویی آنان از دیار فراموشان این کره خاکی‌اند.

منبع: خبرگزاری اهل بیت (ع)

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی